Hydro Medical Fit
Binnen

Hydro Medical Fit

De uitkomst bij fysieke problemen!

Hydro Medical Fit komt voorlopig te vervallen. Zodra wij deze activiteit weer aanbieden maken wij dit bekend via onze website en Facebookpagina.

Ervaar je dagelijks klachten bij het bewegen? Heb je last van aandoeningen, zoals reuma, artrose, obesitas, diabetes, etc.? Dan is Hydro Medical Fit voor jou de uitkomst! Hydro Medical Fit richt zich op beweging in extra warm water, waarbij je niet alleen werkt aan de conditie, spierversteviging, balans en coördinatie, maar ook aan ontspanning en ademhaling. De deskundige instructeur geeft iedereen individueel advies.

De les
De Hydro Medical Fit lessen duren één uur. Hiervan ben je 45 minuten in beweging en heb je de laatste 15 minuten de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Voordelen

  • Als je je evenwicht verliest val je niet, maar word je opgevangen door het water.
  • Water heeft een opwaartse kracht, waardoor je conditie en spierkracht kunt trainen zonder dat je rug en gewrichten overbelast worden.
  • Het water draagt je lichaam.

Samen bewegen
Samen bewegen is veel leuker dan alleen. Daarom vinden we het ook belangrijk dat de bewegingslessen gezellig zijn en dat mensen met elkaar in contact komen.

Vooraf reserveren is verplicht. Je rekent per keer af, maar je kunt ook een meerbadenkaart kopen.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Per keer
6,30
12-badenkaart (6 maanden geldig)
63,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.