Dogparade 010 Poolparty

Nieuws

Dogparade 010 Poolparty

Hondenzwemmen

Op zaterdag 3 september is het weer tijd voor de Dogparade 010 Poolparty!

De laatste dag van het buitenseizoen is traditiegetrouw voor de honden van Rotterdam! Honden in alle soorten en maten mogen een duik nemen in het buitenbad en naar hartenlust twee uur lang spartelen en schoonspringen.

Team Dogparade rekent weer op een mooie roedel van vierpotige zwemmers. Initiatiefnemer Mieke van der Linden: ‘Het is echt een traditie geworden die laatste dag in het buitenbad. We doen dit nu al voor de 6de keer en het blijft maar leuk. De poolparty is een van de belangrijkste social events van het seizoen wat mij betreft!’

De Poolparty loopt van 13:30 tot 15:30 uur en is voor zowel honden als baasjes gratis toegankelijk. Ingang naar het buitenbad is via de poort naast het binnenbad.

De Poolparty is een initiatief van Dogparade 010 en het Van Maanenbad. Met dank aan Grootzus, dierenwinkel De Rimboe en alle vrijwilligers.

Check ook de Facebookpagina en Instagram account (@dogparade010) voor het laatste hondennieuws.

Hondenzwemmen 1.jpg

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.