Meivakantie "Tussengas" lessen

Nieuws

Meivakantie "Tussengas" lessen

Zwemles - header.jpg

Extra zwemles in de meivakantie voor kinderen uit bad 2, 3 en voor B en C

Wij bieden onze zwemleskinderen uit bad 2, 3 en B en C de mogelijkheid om in de meivakantie van 3 t/m 14 mei extra zwemles te volgen onder de naam “Tussengas”. De kinderen kunnen in de vakantie 3 keer extra zwemles krijgen. Met dit project willen we proberen de kinderen op kortere termijn door te kunnen laten gaan naar het volgende badje*.

Omdat veel van onze B en C zwemlessen om de week worden gegeven, vanwege de coronamaatregelen, hebben we ook extra zwemlessen voor deze kinderen in de meivakantie.

Let op : deze lessen zijn niet voor bad 1, 4 en 5.

De “tussengas” lessen zijn 3 dagen 45 minuten per les. In vergelijking met de reguliere lessen komt dit overeen met 3 weken zwemles.

Er kunnen maximaal 5 kinderen per instructeur worden ingeschreven voor bad 2 en 3. Voor B en C zijn dit maximaal 10 kinderen per groepje. Op deze manier kunnen we extra veel aandacht aan de kinderen besteden. Dit betekent ook dat het aantal plaatsen voor het project beperkt is. Het is de bedoeling dat de kinderen naast de extra les ook de reguliere (middag)zwemles volgen.

De meivakantie bestaat uit twee weken. Dat betekent dat er twee weken drie extra lessen worden aangeboden. Inschrijven kan per week. Twee weken mag ook.

Groepen en tijden

Groep 1: bad 2, 3 en B
Maandag, woensdag en vrijdag
09:15 tot 10:00 uur

Groep 2: bad 2, 3 en C
Maandag, woensdag en vrijdag
09:15 tot 10:00 uur

Groep 3: bad 2, 3 en B
Maandag, woensdag en vrijdag
10:00 tot 10:45 uur

Groep 4: bad 2, 3 en C
Maandag, woensdag en vrijdag
10:45 tot 11:30 uur

Tarief

Het tarief bedraagt € 29,95 per drie lessen. Iedere les duurt 45 minuten.

Het aantal plaatsen voor de tussengas lessen is beperkt. Wij reserveren een plaats voor je kind, daarom dien je de lessen vooraf te betalen. De lessen zijn alleen geldig op deze dagen. Deze lessen tellen mee voor de 96 lessengarantie, maar kunnen niet onder de garantie gevolgd worden. Restitutie van het betaalde bedrag is niet mogelijk.

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf heden alleen aan de receptie van ons zwembad. Het aantal plaatsen is beperkt. Wanneer de groepen vol zijn worden er geen inschrijvingen meer aangenomen.

*De lessen zijn geen garantie voor een snellere doorstroming naar een volgend bad of afzwemmen.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.