Van Maanenbad is huiskamer

Nieuws

Van Maanenbad is huiskamer

Huiskamervandewijk_Vanmaanenbad.jpg

Sinds 3 mei zijn we gestart met leuke activiteiten om anderen te ontmoeten en samen leuke dingen te doen!

Onze accommodatie is meer dan alleen een zwembad. De medewerkers voelen zich ook verantwoordelijk voor de mensen in onze buurt. In mei zijn we gestart met activiteiten voor mensen die behoefte hebben om samen met anderen leuke dingen te doen. Iedereen is welkom!

Ons zwembad is normaal gesproken een plek waar mensen elkaar ontmoeten. Samen zwemmen is dan het gemeenschappelijke doel. Niet iedereen houdt van zwemmen maar wil wel anderen ontmoeten en samen leuke dingen doen. Sinds maandag 3 mei kan dat.

Bij samen leuke dingen doen kun je van alles verzinnen. Er wordt gestart met eenvoudige activiteiten zoals samen wandelen, koffie drinken, spelletjes doen, beweegactiviteiten en handwerken. Tijdens de activiteiten worden de deelnemers gevraagd wat zij willen. Het programma wordt daar dan op afgestemd.

Ons team weet als geen ander dat er veel mensen in de wijken om het zwembad wonen die niet vaak anderen zien of spreken. Zeker de afgelopen maanden is het aantal mensen dat weinig contact heeft met anderen groot geworden. Door voor deze groep, maar ook voor iedereen die het leuk vindt, leuke dingen te organiseren wordt de gemeenschappelijke ruimte bij het zwembad een soort huiskamer waar iedereen elkaar kan ontmoeten.

Voor de maand mei staan er onder meer de volgende activiteiten op het programma: wandelen, koekjes bakken, spelletjes, bingomiddag, handwerken en als het weer het toe laat een heuse picknick.

Klik en bekijk het programma van juni.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.