Buitenbad

Buitenbad

Waterpret in het enige buitenbad in het centrum

Buitenbad 2.jpg

Het buitenseizoen zit erop! De temperaturen dalen en het weer wordt slechter, daarom is het buitenbad vanaf heden dicht.

Na een niet al te beste zomer, maar wel een mooi naseizoen hebben we de deuren van ons buitenbad weer gesloten. Het was een seizoen met veel leuke bezoekers, die in het buitenbad kwamen vrijzwemmen en banenzwemmen. Wij hebben ervan genoten en willen alle bezoekers bedanken voor de gezelligheid!

We kijken terug op een gezellig buitenbadseizoen en hopen jou volgend jaar weer te zien!


Onbezorgd genieten van zon en water in de buitenlucht. Als het weer en de watertemperatuur (minimaal 18 graden Celsius) het toelaat, is het buitenbad open.

Het Van Maanenbad heeft als enige zwembad een buitenbad in het centrum van de stad. Een unieke plek waar je kunt genieten van zon en water. Het ondiepe deel is 18 meter lang en het diepe deel 25 meter. Totaal 43 meter zwemplezier voor jong en oud! Naast ons buitenbad met ligweide is er ook een kunstgrasveld met doelen en baskets, twee tafeltennistafels en een speeltoestel. Omkleden kan bij de overdekte kleedaccommodatie met toiletten en douches.

Let op! Ons buitenbad is een rookvrij bad! ‘Op weg naar een rookvrije generatie’, dat is waar wij ons voor inzetten. Roken binnen, maar ook buiten bij het buitenbad is daarom niet mogelijk en toegestaan!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.