Buitenbad

Buitenbad

Waterpret in het enige buitenbad in het centrum

Buitenbad 2.jpg

Het Van Maanenbad heeft als enige zwembad een buitenbad in het centrum van de stad. Een unieke plek waar je kunt genieten van zon en water. Het ondiepe deel is 18 meter lang en het diepe deel 25 meter. Totaal 43 meter zwemplezier voor jong en oud! Naast ons buitenbad met ligweide is er ook een kunstgrasveld met doelen en baskets, twee tafeltennistafels en een speeltoestel. Omkleden kan bij de overdekte kleedaccommodatie met toiletten en douches.

Na een lange, warme zomer zijn de deuren van ons buitenbad vanaf 30 augustus 2022 weer gesloten. Het was een mooi seizoen met veel leuke bezoekers, die in het buitenbad kwamen vrijzwemmen en banenzwemmen. Wij hebben ervan genoten en willen alle bezoekers bedanken voor de gezelligheid!

Let op! Ons buitenbad is een rookvrij bad! ‘Op weg naar een rookvrije generatie’, dat is waar wij ons voor inzetten. Roken binnen, maar ook buiten bij het buitenbad is daarom niet mogelijk en toegestaan!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.