Buitenbad

Buitenbad

Waterpret in het enige buitenbad in het centrum

Buitenbad 2.jpg

Onbezorgd genieten van zon en water in de buitenlucht. Als het weer en de watertemperatuur (minimaal 18 graden Celsius) het toelaat, gaat het buitenbad vanaf 13 mei weer open!

Bekijk hier het voorlopige rooster...

Het Van Maanenbad heeft als enige zwembad een buitenbad in het centrum van de stad. Een unieke plek waar je kunt genieten van zon en water. Het ondiepe deel is 18 meter lang en het diepe deel 25 meter. Totaal 43 meter zwemplezier voor jong en oud! Naast ons buitenbad met ligweide is er ook een kunstgrasveld met doelen en baskets, twee tafeltennistafels en een speeltoestel. Omkleden kan bij de overdekte kleedaccommodatie met toiletten en douches.

Let op! Ons buitenbad is een rookvrij bad! ‘Op weg naar een rookvrije generatie’, dat is waar wij ons voor inzetten. Roken binnen, maar ook buiten bij het buitenbad is daarom niet mogelijk en toegestaan!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.