Inschrijven

Op naar die felbegeerde diploma's

Zwemles-inschrijven


Vanaf vier jaar kun je jouw zoon of dochter inschrijven voor de zwemles. Er zijn 2 mogelijkheden om in te schrijven. Digitaal en bij onze receptie.

Digitaal inschrijven
Klik op deze link om jouw kind direct in te schrijven voor de zwemles.

Inschrijven bij de receptie
Je kunt jouw kind ook inschrijven bij de receptie van ons zwembad. Ter plaatse vul je het inschrijfformulier in, waarop je tevens de gewenste dagen en tijden voor de zwemles kunt aangeven. Ook dien je gelijktijdig het inschrijfgeld te voldoen. Als je aan onze receptie inschrijft krijgt je natuurlijk alles gelijk mee.

Na inschrijving
Na inschrijving komt jouw kind op de wachtlijst. Op het moment dat er plaats is in de door jouw gewenste lesgroep wordt jouw kind opgeroepen voor de eerste zwemles. Zolang jouw kind op de wachtlijst staat en op zwemles zit, kan hij/ zij op vertoon van de Sportfondsenpas gratis vrijzwemmen tijdens het gezinszwemmen op zondag van 11:00 – 13:00 uur (onder begeleiding van een meezwemmende, betalende volwassene).

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.