Ik ben nieuw

Ik oriënteer mij en wil alles weten...

Zwemles kleine groep - header.jpg


De eerste zwemles. Een bijzondere en leuke stap voor jou en je kind.

Werkwijze
Zodra een kind 4 jaar is geworden, kan het aan zwemlessen deelnemen. Wanneer jouw zoon of dochter 4 jaar is, kun je jouw kind via de receptie of website inschrijven voor onze zwemlessen. Zwemlessen worden op vele manieren gegeven en wij snappen als geen ander dat jij daar meer over wilt weten. Wil jij alles weten over onze werkwijze? Lees hier meer...

Leerlingvolgsysteem
Alle vorderingen van de kinderen worden bijgehouden in het leerlingvolgsysteem. Dat maakt het voor de ouders inzichtelijk. Ouders kunnen online makkelijk zien welke vaardigheden en oefeningen hun kind al beheerst en waar eventueel nog oefening nodig is.

Wachtlijst
Ons zwembad kent een wachtlijst. De wachttijd is afhankelijk van vele factoren. Meer informatie over de wachttijd vind je hier.

ABC-garantie en zwemlesvoorwaarden
Ieder kind leert in zijn of haar eigen tempo. Wij gaan ervan uit dat een kind er via onze lesmethoden ongeveer 96 lessen over doet om het complete zwem-ABC te halen. Dit kan per kind verschillen. Lukt dat niet dan zwemt jouw kind vanaf 96 lessen gratis door tot het wel zo ver is.

Aan deze ABC-garantie en zwemlessen zijn wel voorwaarden verbonden. Bekijk de voorwaarden hier.

Tarieven
Uiteraard wil je graag weten wat de kosten voor het volgen van zwemles zijn. De tarieven voor de zwemlessen vind je hier.

Jeugdfonds Sport & Cultuur Rotterdam
Meedoen met sport of cultuur, maar is er thuis te weinig geld? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Rotterdam helpt. Meer informatie...

Direct inschrijven voor onze zwemlessen

Klik op de button hieronder en reserveer direct een plek op onze wachtlijst.

Inschrijven zwemles
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.