SportfondsenCafé

SportfondsenCafé

SportfondsenCafe  1.jpg

Momenteel is SportfondsenCafé nog gesloten. Vanwege de doorstroom van onze bezoekers naar het buitenbad en de coronamaatregelen kunnen wij onze horeca niet openen.

Iedereen is welkom in ons SportfondsenCafé. Voor of na het zwemmen of gewoon even binnenwippen voor ‘een bakkie’. We hebben goede koffie van Man met Bril, verse sappen van Hoogesteger en heerlijke Clipper Thee. Naast de lokale koffie van Man met Bril hebben we ook bieren die gebrouwen worden in Rotterdam Noord door Brouwerij Noordt.

Uitgebreid eten kun je bij ons niet. Een panini of tosti is er altijd en ’s avonds in het weekend een portie friet. Maar je mag bij ons ook gewoon je eigen boterham opeten of ’s morgens na het zwemmen je eigen ontbijt nuttigen.

Op onze menukaart vind je veel gezonde keuzes. Hiervoor hebben wij een gouden certificaat ontvangen voor Gezonde Sportkantine van Team:FIT (link bijv. nieuws of www.teamfit.nl).

SportfondsenCafe - man met bril logo erop.jpg
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.