Over ons

Van harte welkom bij het Van Maanenbad

Contact 2.jpg


Het Van Maanenbad is misschien wel het bekendste zwembad in Rotterdam en een bad om bij uitstek het banenzwemmen te beoefenen. Verwacht bij ons geen "toeters en bellen", zoals glijbanen en dergelijke. Wel kun je tijdens het zwemmen gebruik maken van het (gratis) stoombad. Daarnaast vind je hier het enige buitenbad in het centrum van de stad. Een unieke plek waar je kunt genieten van zon en water.

In onze gezellige accommodatie kun je op alle dagen van de week terecht om jezelf uit te dagen, te ontspannen, iets leuks te doen of om iets nieuws te leren. Je vindt bij ons altijd een activiteit die bij jou past.

Wij vragen onze bezoekers zoveel mogelijk op de fiets of met het openbaar vervoer naar ons zwembad te komen. Zo ondervind je geen parkeerproblemen en draag je je steentje bij aan het milieu.

Parkeren voor de deur van het Van Maanenbad is beperkt en betaald. Laadpalen zijn aanwezig.

Heb je lekker gesport en wil je nog even bijpraten? Kom dan langs in onze gezellige SportfondsenCafé voor een kop koffie of een gezond broodje.

Ben je benieuwd hoe ons zwembad er van binnen uitziet? Bekijk hier dan onze 360 graden tour.

Over Sportfondsen
komt straks uit corporate story 2.0

Al in 1923 heeft Sportfondsenoprichter Han Bierenbroodspot de basis gelegd om bewegen voor iedereen toegankelijk te maken. Ook anno nu geloven wij in de kracht van bewegen, in de kracht van mentale uitdaging en in het plezier dat het geeft om dat samen te doen. Voor een gezond lichaam en een gezonde geest, dat gaat dus over meer dan zwemmen, meer dan sport zelfs. Het draagt bij aan een fysiek, mentaal én sociaal vitale maatschappij. Wij geloven in de kracht van samenwerking, om samen te organiseren wat mensen alleen niet voor elkaar krijgen. Zelfredzaamheid, zonder het alleen te doen.

Sportfondsen. Voor een vitaal Nederland.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.