Next Generation Lifeguards
NGL4

Meld je aan

en kom meer te weten over deze unieke maatschappelijke diensttijd!

Ontdek jouw talent en doe leuke ervaring op met een bijzondere maatschappelijke diensttijd (MDT) als Next Generation Lifeguard.

Jouw benefits:

- Gratis opleiding
- MDT certificaat (staat goed op je cv of portfolio!)
- Nuttig, leuk en belangrijk werk
- Ervaring met verschillende werkzaamheden in het zwembad
- EHBO-diploma
- Diploma Zwemmend Redden voor Zwembaden

Bij het mooiste bad van Rotterdam
Je volgt de MDT bij het Van Maanenbad. Dit is misschien wel het bekendste zwembad in Rotterdam. Verwacht bij ons geen "toeters en bellen", zoals glijbanen en dergelijke, maar wel een heerlijke plek om te zwemmen, sporten en relaxen. Daarnaast vind je hier het enige buitenbad in het centrum van de stad. Een unieke plek waar je kunt genieten van zon en water.

Het traject start vanaf 22 april.

Info-event
Op woensdag 10 april geven wij meer informatie over deze unieke MDT. Meld je aan en laat weten dat je komt! Je bent welkom vanaf 19:00 uur tot 20:00 uur. Wij zorgen voor een hapje en drankje en geven meerdere rondleidingen. Na afloop van het event ontvang jij een goedgevulde goodiebag!

Locatie: Van Maanenbad - Van Maanenstraat 8 - Rotterdam
Datum: woensdag 10 april
Tijd: tussen 19:00 en 20:00 uur

Wil je meer weten over de Next Generation Lifeguards MDT?
Klik dan op deze link.

Trouwens... Heb je deze uren afgerond en bevalt het goed? Dan bestaat de kans dat je ook betaald werk kunt gaan doen. Je wordt dan aankomende zomer ingezet in het buitenbad en staat dus lekker in het zonnetje geld te verdienen. Wie wil dat nou niet?!

Ik meld me aan voor het info-event MDT Next Generation Lifeguards

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.